sábado, 11 de febrero de 2012

Carnestoltes 2012 - Objectiu miralls!!!

El proper dissabte 18 de Febrer celebrem la festa de Carnestoltes!!! A la Sala d´Òrrius podrem gaudir d´una bona festa de disfresses consistent en un berenar infantil (ofert per l´AMPA del nostre cole) i una animació infantil per que els menuts ho passin d´allò més bé. Podran ballar amb ritmes orientals amb el grup de dansa del ventre "Danzarabia" i gaudir amb les activitats dels "Filmáticos", no oblideu de venir disfressats!!!
Les noies que fem dansa, pilates i activitats a la Sala fa ja temps que portem a terme diverses activitats per poder recaptar diners i col.locar uns miralls a la Sala que ens ajudin a l´hora d´assajar les nostres coreografíes. Aquests miralls son un bé pel poble, ja que a la Sala es fan moltes i molt bones activitats físiques en les que la correcció postural és bàsica e indispensable, així doncs que tots els usuaris o futurs usuaris d´aquestes, les nostres instal.lacions, es beneficiaríen d´ells. 
A la festa mostrarem la nostra darrera composició i l´animació de l´Iris Brok (mestre de Pilates) i us convidarem a ballar amb nosaltres, si la dansa i l´animació ès del vostres grat podreu fer-nos un donatiu pro-miralls!!!
Els actes començaran a les 17'30 amb la xocolatada i s´allargaràn ben entrada la nit amb els actes que organitza la Comissiò de Festes, el sopar i la festa amb el dj "Follo".
Totes les activitats infantils seràn gratuïtes!!!!
No hi falteu!



No hay comentarios:

Publicar un comentario